2022-03-19 11:49:22• hírek • Bede Emőke

Közel kétezer doboz cigarettára bukkantak egy szatmári férfi autójában

Március 18-án az illegális migráció és határokon átnyúló bűnözés elleni osztály, illetve az avasfelsőfalui határrendészet egyenruhásai közös akciót szerveztek, melynek keretében 23 óra körül Gombáspuszta területén félreállítottak egy román rendszámú Audi A4-est.

Az autót egy 51 éves, szatmári férfi vezette, ám az illető a csempészcigaretta elrejtésére nem fordított túlzottan sok energiát, hiszen a határrendészek azonnal kiszúrták a kocsiban a több kartonnyi dohányárut. Ennek okán mind a sofőrt, mind az általa vezetett személyautót a határrendészet szatmári székhelyére szállították.


A jármű alaposabb átvizsgálása során összesen 1808 csomag vámmentes – duty-free – üzletből származó cigarettára bukkantak, melynek piaci értéke kb. 21.154 lejre tehető. A hatóság a teljes mennyiséget elkobozta, illetve a megközelítőleg 15.000 lejt érő járművet is lefoglalták a nyomozás további részére.


Az ügyben csempészet címszóval indítottak vizsgálatot, melynek jelenleg elsőszámú célja, hogy azonosítsák a bűncselekményben érintett összes személyt.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: